Go Back
+ Порції
Каша кус-кус

Кус-кус з овочами: рецепт на час посту

Кускус є однією з нових круп разом з булгуром, чечевицею, нутом, що з’явилися у нашій кухні зовсім нещодавно, хоча в кухнях інших країн рецепти з кус-кусом відомі дуже давно. Це чудова пісна страва, дуже поживна й смачна. Сьогодні готуємо кус-кус з овочами, а після посту спробуйте приготувати кус-кус з куркою – смачнооо!
5 з 1 оцінки
Print Pin Rate
Кухня: Алжирська
Ключове слово: кус-кус, овочі, пісні рецепти
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 40 хвилин
Servings: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • крупа кус-кус
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 1 перець солодкий
  • 1 кабачок
  • 2 зубці часнику
  • вода
  • 4 tsp олії
  • 1 dash солі

Кроки приготування

  • Дрібно нарізаємо цибулю й моркву.
  • У сотейнику розігріваємо олію й смажимо овочі, помішуючи.
  • Дрібно нарізаємо перець і кабачок. Додаємо в сковороду до цибулі й моркви, смажимо до готовності всіх овочів.
  • Подрібнений часник додаємо у сотейник і смажимо не більше півхвилини.
  • Вливаємо воду, солимо, перчимо й доводимо до кипіння.
  • Додаємо кус-кус. Перемішуємо, знімаємо сотейник з вогню, накриваємо кришкою й відставляємо для розпарювання на 5 хвилин.
  • Подаємо на стіл, прикрашаємо зеленню. Як бачимо, приготування каші кус-кус займає лічені хвилини.
QR Code linking back to recipe