Гарбузовий суп з сидром

Природна солодкість гарбуза робить його особливо привабливим для тих, кому протипоказаний цукор. Можете зав’ялити скибочки гарбуза і їсти їх тоді, коли хочеться солодкого. Для цього наріжте гарбуз тонкими скибочками, розкладіть його в один шар на застеленому пергаментом деку і поставте в розігріту до 100 ° С духовку на 24 години.

Print

Гарбузовий суп з сидром

Сухий сидр надає цьому супу легкий відтінок натуральних фруктових солодощів: алкоголь під час кипіння випаровується, залишаючи тільки смак і аромат, який прекрасно поєднується з гарбузом. А сам гарбуз забезпечує організм достатньою кількістю бета-каротину, вітаміну В і клітковини
Кухня Французька
Підготовка 25 хвилин
Приготування 30 хвилин
Загальний час 55 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 kg гарбуза
  • 1 qt велика біла цибулина
  • 800 ml овочевого бульйону або доброї питної води
  • 150 ml сухого яблучного сидру
  • 1 tbsp оливкової олії «екстра вірджин»
  • 2 tbsp смаженого гарбузового насіння для подачі
  • сіль, мелений чорний перець

Кроки приготування

  • Очистіть і подрібніть цибулю. Гарбуз очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками зі стороною 2 см.
  • Розігрійте в каструлі з товстим дном масло і обсмажте цибулю, 5 хв. Додайте гарбуз і готуйте під кришкою на середньому вогні, час від часу перемішуючи, 10 хв.
  • Влийте гарячий бульйон або воду, доведіть до кипіння і варіть 20 хв.
  • Зніміть суп з вогню і подрібніть блендером в пюре.
  • Влийте сидр в каструльку, доведіть до кипіння. Залиште на вогні доти, доки не випарується третина. Добавте сидр в гарбузовий суп, посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте.
  • Поверніть на вогонь і прогрійте 2-3 хв. Подавайте, посипавши гарбузовим насінням.

Recent Posts

Паска на сметані

Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…

7 місяців ago

Паска на згущеному молоці

Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…

7 місяців ago

Паска заварна

Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…

7 місяців ago

Як прикрасити паску?

Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…

7 місяців ago

Шоколадна паска – смачний рецепт

Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…

7 місяців ago

Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…

7 місяців ago