Щоби чипси були хрумкими, найперше, що важливо – сорт картоплі. Краще взяти більш щільну картоплю, яку потрібно відварювати до готовності 15-20 хвилин, ніж ту, що швидко розварюється. Друге правило – вибирати оптимальну температуру смаження чипсів, вони повинні смажитися на сковороді на досить великому вогні, а не тушкуватися.
Домашні чипси у мікрохвильовці – делікатна страва, адже приготувати їх можна без олії. Готуємо слайси, додаємо спеції за смаком та викладаємо чипси одним шаром на пергамент. Мікрохвильову піч налаштовуємо на потужність 750 Вт та готуємо протягом 3-4 хвилин. Орієнтуємося за зовнішнім виглядом, одразу виймаємо чипси й трішки зачекаємо, щоб з’явився хрумкіт.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…