
Цей рецепт французького желе – один зі старовинних. Потрібно в 0,5 л молока розвести 60-80 г рисового борошна. Далі змішати 0,5 л молока з 0,5 л вершків та закип’ятити, додати 1 склянку товчених горіхів (волоські, фундук, мигдаль), цукор, прянощі, цедру лимона та, продовжуючи безперервно помішувати, влити молоко з рисовим борошном. Варити на маленькому вогні до загустіння.
Сучасні рецепти десертів в домашніх умовах більш пристосовані до сьогодення – швидкий десерт бламанже готують з крохмалем, желатином, іншими компонентами. Урізноманітнити вершковий смак французького желе можна за допомоги ароматизаторів, какао, кави, прянощів. Ну а перетирати у чавунній ступці мигдаль сьогодні мало кому сподобається.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…