
Буряк та гарбуз можна, звичайно, не запікати, а відварити. Проте, для апетитного вигляду слід порізаний буряк спочатку полити олією та перемішати, а потім додавати всі інші інгредієнти.
Для гострого смаку спробуйте вичавити зубчик часник та додати у салат трішки лимонного соку.
Гарного вигляду салату з гарбуза та буряка додасть порізана соломкою червона цибуля.
Готовий салат з буряком та гарбузом можна посипати кунжутом, зернятами гарбуза.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…