Звичайно, можна просто зварити картоплю, підсмажити гриби й подати таку пісну страву з квашеною капустою. Але, якщо компоненти для салату з картоплею, грибами й капустою об’єднаємо в єдине ціле, отримаємо надзвичайно гармонійну страву. І вам не доведеться вигадувати щоразу, що приготувати під час посту. Це такий же простий пісний салат зі звичних продуктів, як вінегрет. Але саме ця простота і є смачною та поживною.
Кухня Українська
Ключове слово гриби, капуста, картопля, пісний салат, салат
Підготовка 20 хвилинхвилин
Загальний час 20 хвилинхвилин
Servings 5осіб
Інгредієнти для рецепту
5картоплин
200gпечериць
1цибулина
200gквашеної капусти
2tbspолії
цукор, сіль, зелень – за смаком
Кроки приготування
Крок 1 Картоплю відварюємо до готовності.
Крок 2 Печериці ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки. Заливаємо гарячою водою, трохи солимо й варимо 10-15 хвилин. Відкидаємо на друшляк, даємо охолонути.
View Comments
Смачно, просто і швидко. Дякую