
Часто діабетикам доводиться відмовлятися від улюблених фруктів через велику місткість цукру в них. Але є кілька видів фруктів, які їм можна їсти без шкоди для здоров’я.
Порівняно з іншими фруктами, яблука містять досить мало цукру. Розчинна клітковина у яблуках уповільнює травлення та засвоєння цукру. Саме це та невелика кількість цукрів робить яблука хорошим вибором для тих людей, які змушені обмежувати споживання надто солодких продуктів.
Найкраще діабетикам підходять такі ягоди як чорниця, полуниця, малина. Вони містять багато антиоксидантів, вітамінів, клітковини. Завдяки низькому вмісту цукру, ці ягоди будуть корисними для людей з діабетом.
Ці фрукти є чудовим джерелом антиоксидантів, мінералів та великої кількості вітамінів. Завдячуючи низькому глікемічному навантаженню на організм людини, гранати допомагають зменшити резистентність до інсуліну.
Попри природний солодкий смак, апельсини можуть бути корисними для діабетиків. Вони містять багато вітаміну С, антиоксидантів, клітковини. Варто лише вживати апельсини в помірній кількості.
Свіжі та сухі груші – ідеальний продукт для діабетиків. Адже у складі груш – цілющі вітаміни, мінерали, невелика кількість цукру. Розчинна клітковина уповільнює засвоєння цукру та сприяє тривалому відчуттю ситості.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…