На водяну баню на середньому вогні поставити каструлю з подрібненим шоколадом, додавши 3 столові ложки води.
Тим часом в мисці дерев’яною ложкою або міксером перетерти масло з цукром в масу, аж поки вона не стане легкою та однорідною.
Почергово додавати в масляну масу по одному яйці і по частині борошна, не перестаючи ретельно перемішувати тісто щоразу вручну чи міксером.
Коли яйця і борошно будуть додані і тісто буде однорідним, додати розтоплений шоколад і перемішати ложкою.
Вилити масу у змащену маслом форму та випікати в нагрітій до 150 градусів духовці 25-30 хв. Можна також випікати фондан у індивідуальних формочках, але тоді час випікання доведеться трішки скоротити.
Коли десерт повністю охолоне – притрусити цукровою пудрою.