Розминаємо крекер (або інше печиво) в крихту.
Додаємо розтоплене вершкове масло і добре перемішуємо. Розподіляємо отриману суміш по дну форми для чізкейку, рівномірно ущільнюючи. Ставимо форму у холодильник на 15-20 хвилин, щоб основа затверділа.
У великій мисці збиваємо сирну масу до однорідної консистенції, додаємо цукор і ванільний екстракт, продовжуючи збивати до отримання пухкої і кремової маси.
Один за одним додаємо яйця, доки вони не розчиняться в масі. Додаємо вершки і знову добре перемішуємо.
Виливаємо отриману суміш на підготовлену основу з крекерів. Переконаємось, що поверхня рівномірна.
Ставимо форму у попередньо нагріту духовку і печемо протягом 45 хвилин, або доки верх чізкейку злегка не підрум'яниться.
Вимикаємо духовку і залишаємо чізкейк в ній ще на пів години, щоб він поступово охолов.
Ставимо чізкейк у холодильник мінімум на 4 години, щоб він добре застиг.
Перед подачею прикрашаємо чізкейк свіжими фруктами, м'ятним листям чи шматочками шоколаду.
*Примітка: Будь ласка, зверніть увагу на індивідуальні особливості своєї духовки та настройки, час і температура можуть відрізнятися. Смачного!