- Готуємо листкове тісто швидкого приготування для торта Наполеон. У мірну кружку розбиваємо яйця, додаємо сіль, оцет та перемішуємо. Додаємо крижану воду та все добре збиваємо виделкою. Ставимо суміш у холодильник. 
- На стіл висипаємо просіяне борошно. Весь час занурюючи охолоджене вершкове масло або маргарин у борошно, натираємо його на грубій тертці. Злегка перемішуємо. 
- Натертий маргарин з борошном збираємо гіркою, робимо поглиблення. Виймаємо з холодильника підготовлену рідину, наливаємо порціями в поглиблення. Тісто не можна місити! Акуратно піднімаємо тісто з різних сторін до середини, складаємо шарами та притискаємо. Утворюємо просто ком тіста. 
- Кладемо тісто для коржів Наполеона в целофановий пакет і відправляємо на 2 години в холодильник, краще витримати 10-12 годин. 
- Приготуємо заварний крем для торта Наполеон. Каструлю промиваємо холодною водою, наливаємо молоко, додаємо цукор. Ставимо каструлю на вогонь, весь час перемішуємо до повного розчинення цукру, зменшуємо вогонь і залишаємо молоко нагріватися. 
- У миску розбиваємо яйця, додаємо борошно, перемішуємо (не збиваємо) міксером до утворення однорідної суміші. 
- Вливаємо в суміш трішки гарячого молока з цукром, перемішуємо, додаємо ще молоко, перемішуємо і виливаємо цю суміш в каструлю. Ставимо каструлю на вогонь і, весь час перемішуючи вінчиком, варимо крем до загустіння. 
- Знімаємо з вогню, охолоджуємо. Додаємо у заварний крем 20 г вершкового масла, перемішуємо, переливаємо крем в миску, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо остигати до кімнатної температури. 
- Приступаємо до випікання коржів для торта Наполеон. Виймаємо тісто з холодильника. На стіл, присипаний борошном, кладемо порцію тіста. Тісто і качалку теж присипаємо борошном. Розкачуємо тісто в пласт товщиною приблизно 2-3 мм, за розміром дека. Або вирізаємо за допомоги форми чи звичайної широкої тарілки круглий пласт. 
- На коржі робимо маленькі проколи виделкою. Випікаємо коржі для Наполеона у розігрітій духовці при температурі 200-220°С протягом 20-25 хвилин. 
- Готові коржі охолоджуємо. Корж для посипання випікаємо на кілька хвилин довше. 
- Заварний крем вже охолов до кімнатної температури. Приготуємо масляний заварний крем для торта Наполеон. Збиваємо міксером решту 300 г м'якого вершкового масла. 
- У збите масло потроху додаємо заварний крем, кожен раз збиваючи в щільну масу. В процесі збивання додаємо ванільний цукор. 
- Збираємо торт Наполеон. Змащуємо коржі кремом, а на завершення боки та верх торта. 
- Корж, який випікали для посипання, подрібнюємо та додаємо цукрову пудру. 
Перемішуємо та обсипаємо боки та верх торта підготовленої крихтою. 
- Можна також прикрасити торт Наполеон ягодами: малиною, полуницею, виноградом, зробити трояндочки з крему. 
- Торт Наполеон можна також приготувати з фруктовим прошарком.Нарізаємо торт гострим ножем-пилкою. Подаємо смачний, всіма улюблений торт Наполеон на десерт з чаєм або кавою.