Нагріти молоко до 40 градусів. Додати дріжджі, цукор, яйце, жовток та розтоплене масло. Все ретельно вимішати до повної однорідності, додати борошно і сіль і вимішувати дерев'яною лопаткою, аж поки тісто не почне набувати форми.
Вимісити тісто руками або комбайном протягом 8-10 хвилин.Тісто повинно формуватись в кулю і бути злегка липким, якщо воно надто липке - додайте пару ложок борошна.
Сформувати кулю, покласти в присипану борошном чи змазану олією посудину, накрити кухонним рушником і залишити рухатись у місці без протягів на півтори години. Тісто повинне збільшитись в розмірі вдвічі.
Викласти тісто на стільницю і розкачати прямокутник розміром 35x20 см. Зверху на розкачаному тісті розмастити масло, не доходячи до краю на 0.5 см.
У невеликій посудині змішати корицю і коричневий цукор, посипати ними тісто, втираючи цукор з корицею в масло.
Щільно згорнути тісто рулетом, починаючи з вужчої сторони. Покласти швом донизу, намагаючись чим щільніше склеїти краї тіста. Зрізати з кожного кінця по сантиметру-півтори.
Розрізати рулет гострим ножем на 9 рівних частин.
Викласти булочки кругом один біля одного у змащену маслом чи вистелену пергаментом форму, накрити кухонним рушником і залишити на 35-40 хв.
Нагріти духовку до 180 градусів. Випікати сінабони протягом 20-25 хв, поки вони не стануть легко коричневими зверху. Важливо їх не перепекти, щоби середина залишалась ніжною та м'якою.
Міксером збити всі інгредієнти для помадки : вершковий сир, масло, цукрову пудру та ванільний екстракт. Змастити сінабони і подавати негайно. Смачного!