Змішаємо тепле молоко, 0,5 склянки борошна, цукор і сіль.
Додаємо дріжджі, перемішуємо.
Накриваємо рушником та залишаємо отриману масу в теплому місці на 20 хвилин.
Коли опара збільшиться у 2 рази, додаємо збиті яйця, решту борошна та рослинну олію.
Замішуємо еластичне тісто. Накриваємо рушником та ставимо у тепле місце на 1-1,5 години.
Тісто розкачуємо тонким шаром і нарізаємо на тонкі довгі смужки.
Замотуємо в смужки тіста сосиски, змащуємо яєчним жовтком і присипаємо кунжутом.
«Сосиска буде смачніше, якщо її перед обгортанням в тісто трохи обсмажити на сковороді»
Випікаємо сосиски в тісті в духовці до красивого рум'яного кольору при температурі 180°С. Випікати, крім духовки, також можна в мікрохвильовій печі, мультиварці.