Злегка розтопіть вершкове масло.
В каструлю додайте воду, сіль та вершкове масло.
Покладіть її на вогонь та помішуйте постійно до закипання суміші.
Додайте склянку борошна та перемішайте.
Залиште масу на 1-2 хвилини та повільному вогні, постійно помішуючи. Охолодіть тісто до 35 градусів.
Поступово додавайте яйця, перемішуючи тісто.
Деко для випікання застеліть пергаментом та змастіть рослинною олією.
За допомогою кондитерського мішка сформуйте довгуваті еклери.
Розігрійте духовку. Випікайте еклери протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Щоб приготувати начинку, змішайте яйця зі звичайним та ванільним цукром.
Додавайте борошно та молоко, не забуваючи помішувати.
Злегка розтопіть вершкове масло.
Доведіть суміш до кипіння та помішуйте. Додайте туди розтоплене масло і збийте крем до однорідності.
За допомогою кондитерського мішка додайте начинку в еклери.
Зверху посипте цукровою пудрою.