У каструлю на 3 літри покладемо м'ясо та наллємо води. Як тільки бульйон почне кипіти, додаємо 1 чайну ложку солі, запашний перець та лавровий лист.
Варимо від моменту закипання 30 хвилин. Потім м'ясо виймаємо та нарізаємо невеликими шматочками.
Картоплю чистимо та нарізаємо кубиками. Цибулю нарізаємо дрібно. Моркву натираємо на тертці.
Плавлений сир натираємо на тертці або поріжемо дрібними кубиками.
У киплячий бульйон додаємо картоплю. Чекаємо з моменту закипання 5-7 хвилин.
У цей час приготуємо слабку засмажку на вершковому маслі. Спочатку покладемо на сковороду цибулю, потім моркву. Злегка посолимо та поперчимо.
Готову засмажку додаємо в суп і варимо ще 5-7 хвилин.
Потім додаємо порізане м'ясо. Варимо сирний суп з куркою до повної готовності м’яса та картоплі.
Наприкінці додаємо плавлений сир, гарненько перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Перед подачею посипаємо сирний суп з плавленого сирка свіжою зеленню. Подаємо з грінками.