Сир зав’язати в марлю і поставити під гніт на декілька годин. Вся зайва волога повинна стекти. Після чого пропустити сир через м’ясорубку.
Масло добре перетерти з цукром до світлої однорідної маси.
Розділити вершки наполовину. До однієї половини додати жовтки і добре розмішати, а іншу половину поставити на невеликий вогонь і нагріти. Збити теплі вершки, а тоді, не перестаючи збивати, додати вершково-жовткову суміш. Збивати, доки вершки не загуснуть.
До сиру додати вершки, масло з цукром, ванільний цукор і добре збити масу.
Додати розмочені, але без зайвої вологи родзинки та цукати. Ретельно вимішати.
Форму для сирної паски застелити марлею, викласти всередину сирну масу, потрамбувати, накрити тарілкою і поставити легкий гніт. Поставити в холодильник на ніч.
Перед подачею перекинути сирну паску на тарілку і зняти марлю. Оздобити сирну паску, як до вподоби.