Промитий рис відварюємо у співвідношенні рис : вода 1:3. Щоб рис не
склеювався, у каструлю додаємо трішки вершкового масла або олії.
Яйця варимо, після охолодження нарізаємо акуратними шматочками.
Дрібно нарізаємо зелену цибульку. Цибулю ріпчасту для салату з рису і
тунця можна замаринувати лимонним соком, це надасть страві ніжного смаку
та приємного аромату.
Консерву з тунцем відкриваємо, сік відливаємо в окремий посуд, а рибу
розминаємо виделкою.
З’єднуємо рибу, рис, цибулю, яйця з майонезом, солимо, перчимо.
Через 10-15 хвилин перевіряємо салат – якщо занадто сухий (рис обов’язково
вбирає у себе воду), додаємо трішки соку з консерви.
Салат з рисом і тунцем готовий. Ну, що – смакує?!