Куряче філе миємо, нарізаємо. Цибулю чистимо і також нарізаємо.
Пропускаємо м’ясо та цибулю через м’ясорубку.
В отриману масу додаємо сіль та перець. Інших спецій не потрібно.
Дуже ретельно вимішуємо фарш та ставимо у холодильник на 2-3 години.
Дістаємо фарш, формуємо мокрими руками довгі котлетки, протягуємо в них дерев'яну шпажку та акуратно викладаємо на розігріту сковорідку-гриль з рослинною олією. Обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки, перевертаючи за допомогою дерев'яних лопаток.
Якщо ви збираєтеся приготувати люля-кебаб у духовці, нагадуємо – використовуйте фольгу та не забудьте завчасно потримати 1-2 години шпажки у воді, інакше вони можуть у духовці згоріти.
Викладаємо люля-кебаб на тарілку та подаємо з нарізаною петрушкою.