У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них рослинну олію та перемішуємо. Далі додаємо йогурт, теплу воду, сухі дріжджі, цукор, сіль і ретельно перемішуємо все вінчиком.
Засипаємо просіяне борошно та замішуємо м'яке липке тісто для лахмаджуна. Довго місити його не варто. Присипаємо тісто борошном, накриваємо рушником і даємо постояти за кімнатної температури.
На сковороді розігріваємо олію, злегка обсмажуємо на ній подрібнену ріпчасту цибулю.
Додаємо яловичий фарш, сіль, спеції та обсмажуємо все ще 7-8 хвилин.
Далі відправляємо до фаршу нарізаний солодкий перець і за 6-8 хвилин нарізані кубиками помідори. Тушкуємо все разом ще 5-6 хвилин і знімаємо начинку для лахмаджуна з вогню.
Тісто вже підійшло, поділяємо його на 10 рівних частин, кожну розкачуємо в довгастий тонкий овальний пласт.
Зверху викладаємо начинку з яловичого фаршу з овочами та загортаємо краї тіста, формуючи човник.
Перекладаємо човники на деко, застелене пергаментом або змащене олією, та посипаємо начинку натертим на тертці твердим сиром.
Духовку попередньо розігріваємо до 230-250°С і випікаємо лахмаджун протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки.
Перекладаємо лахмаджун на тарілку, нарізаємо шматочками та подаємо.