- Білки (максимально свіжі) змішаємо з цукровою пудрою і зіб’ємо міксером до стійких піків. Акуратно введемо лопаткою крохмаль, перемішуючи в одному напрямку. 
- Обережно порціями введемо у білкову масу смажені горіхи. Радимо горіхи для торта не подрібнювати, так корж буде красивішим. Смак королівського торту буде приємнішим, якщо горіхі злегка підсушити на сухій сковороді. 
- На широке плоске деко, застелене пергаментом, викладаємо тісто і обережно розрівняємо лопаткою рівномірним шаром. Випікаємо у розігрітій духовці до 180°С протягом 20-25 хвилин. Готовність коржа побачимо за приємним карамельним кольором. 
- Готовий корж потрібно відокремлювати від пергаменту лопаткою майже відразу після випічки, поки він гарячий. Розрізаємо корж для королівського торта на 2-3 частини. 
- Вершкове масло викладаємо з холодильника для розм’якшення. 
- Збиваємо жовтки з цукровою пудрою, потім обережно вливаємо до них молоко і перемішуємо. На водяній бані при постійному помішуванні доводимо до закипання, але не варимо. Даємо суміші охолонути. 
- В остиглий крем додаємо вершкове масло, какао-порошок – бажано через сито, щоб не було грудок, і коньяк. Суміш збиваємо міксером та отримуємо смачний густий крем. 
- Промазуємо кремом кожен шар коржа. 
- Поверхню торта зверху змащуємо кремом і посипаємо крихтами, що залишилися після нарізки коржа. Прикрашаємо торт горіхами, тертим шоколадом, білою кокосовою стружкою. 
Якщо наш рецепт королівського торта сподобався, скоріше поділіться ним з вашими друзями!