Мед розводимо окропом. Добре розмішуємо.
Додаємо гострий перець, мускатний горіх та даємо настоятися 20 хвилин. Краще додавати подрібнений перець, оскільки він одразу віддає свої смакові властивості.
Ставимо напій на вогонь та доводимо до кипіння
Додаємо духмяний перець та кардамон.
Корицю подрібнюємо та додаємо в напій
Кориця, кардамон та духм’яний перець відразу віддають свій смак та аромат, тому класти їх потрібно в кінці
Накриваємо чайник кришкою та зменшуємо вогонь
Кип’ятимо напій на маленькому вогні ще 3 хвилини, потім прибираємо з вогню та настоюємо 15 хвилин
Коли спеції повністю осядуть на дно, напій готовий
Приємного смакування!