Збити масло з цукром в однорідну масу. Найзручніше комбайном чи блендером, використовуючи насадку для збивання. Додати яйця і збивати на високій швидкості біля 1 хв. Додати ваніль і мед (сироп).
В окремій посудині змішати борошно, сіль, порошок і корицю. Додати їх до вологих інгредієнтів та вимішати на низькій швидкості. Коли маса буде однорідною і добре вимішаною, ввести пластівці, родзинки та горіхи.
Акуратно вимішати на найнижчій швидкості або ложкою, тісто має бути дуже липким. Поставити в холодильник на 30-60 хв.
Нагріти духовку до 180 градусів. Застелити бритванку пергаментним папером чи силіконовим килимком.
За допомогою двох ложок викладати кульки тіста з відстанню 4-5 см між ними. Трішки приплющити. Випікати біля 15 хв, так щоби краї зарумянились. Середина має бути м'якою на ніби недопеченою. Вийняти бритванку з духовки і залишити на 10 хв, печиво “дійде”.