У глибоку миску висипаємо просіяне борошно, додаємо цукор, сметану, яйця, смалець, амоній та замішуємо тісто.
Розділяємо тісто для «Вишиванки» на 2 частини. Одна лишається світлою, до другої додаємо какао.
Кожну частину тіста – світлу й темну, поділяємо ще навпіл.
Тісто темного кольору вкладаємо у морозилку на 30 хвилин для охолодження.
Розкатаємо одну порцію світлого тіста й вкладемо у приготовану форму для випікання.
Змащуємо тісто повидлом, викладаємо промиті родзинки, подрібнені волоські горіхи. Зверху на грубій тертці натираємо порцію темного охолодженого тіста. У нас буде таких два коржі.
Випікаємо коржі у духовці при температурі 180°С протягом 20-30 хвилин.
Крем приготувати зовсім просто – ретельно перемішуємо масло із заздалегідь відвареним згущеним молоком.
Після охолодження коржі змащуємо кремом. Відправляємо на ніч у холодильник для просочування.
Ну дуже смачно!