- Спочатку приготуємо всі необхідні інгредієнти. Молоко підігріємо до 40°С. Яйце розділимо на жовток і білок. Вершкове масло для тіста розтопимо. 
- У великій мисці змішаємо борошно з дріжджами. 
- В іншій мисці з'єднаємо рідкі інгредієнти: у молоці розчиняємо цукор, додаємо білок і вершкове масло. Добре перемішуємо. 
- Виливаємо суміш у борошняну масу. Почнемо замішувати ложкою, а коли тісто стане щільним, перейдемо на стіл та замісимо м'яке еластичне тісто. 
- Викладемо тісто в миску, накриємо рушником і поставимо в тепле місце на 1,5 години. За цей час тісто має збільшитися у два-три рази. 
- Осадимо тісто руками та знову замішуємо. 
- Притрушуємо стіл трохи борошном та розкатуємо тісто у прямокутник – чим тонше, тим краще. 
- Тісто щедро змащуємо розтопленим вершковим маслом. 
- Змішаємо корицю та цукор і цією сумішшю рівномірно посипаємо поверхню тіста. 
- Скручуємо тісто в рулет. Розділяємо його гострим ножем на 12 частин. 
- Застеляємо деко пергаментом та викладаємо булочки з корицею. Змащуємо булочки жовтком, зверху притрушуємо цукром для смачної солодкої скоринки. Накриваємо булочки харчовою плівкою та залишаємо в теплі для розстоювання на 30 хвилин. 
- За цей час розігріємо духовку до 180°С. Булочки вже підійшли – тож відправляємо їх в духовку на 20-25 хвилин.