Замочуємо желатин водою, перемішуємо й залишаємо для набухання на 15-20 хвилин.
З желе у пакетах – кожну порцію окремо, приготуємо желе для десерту «бите скло», але використовуємо води вдвічі менше.
Виливаємо готове желе у пластикові скляночки й охолоджуємо у холодильнику.
Коли желе охолоне, ножицями розрізаємо пластик, щоб отримати желе цілим. Нарізаємо його на шматочки – кубики, трикутники, й викладаємо у глибокий посуд, у який попередньо вкладаємо харчову плівку. Так потім можна буде легко вийняти готовий торт «бите скло» з форми.
Желатин розігріємо на водяній бані до повного розчинення.
Збиваємо сметану з цукром до пишної маси. Поступово додаємо, продовжуючи збивати, розчинений желатин.
Готовою сумішшю заливаємо наш десерт «бите скло» й відправляємо у холодильник на 3-4 години.
Готовий желейний торт обережно перевертаємо на блюдо й прикрашаємо.