Італійський гарячий шоколад з перцем чилі

Print

Італійський гарячий шоколад з перцем чилі

Незважаючи на наявність вогняного перцю чилі, гарячий шоколад не має гарячої гостроти. Напій виходить ніжний, приємний, із насиченим смаком. Поціновувачі дуже густого шоколаду, можуть збільшити його кількість у рецепті.
Підготовка 10 хвилин
Приготування 20 хвилин
Загальний час 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 150 g шоколаду (70-90% какао)
  • 500 ml молока
  • 1 tsp кориці
  • пів чайної ложки перцю чилі
  • 1 tsp крохмалю
  • 1 tsp ванільного цукру

Кроки приготування

  • Подрібнюємо шоколад.
  • Підігріваємо молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.
  • Додаємо корицю, перець та ванільний цукор і перемішуємо.
  • Скручуємо вогонь та додаємо шоколад. Постійно помішуємо до повного розчинення шоколаду в молоці.
  • Для густоти шоколаду можна додати крохмаль.
  • Наливаємо шоколад у чашку, додаємо корицю та трохи перцю чилі. Напій готовий!

Recent Posts

Паска на сметані

Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…

7 місяців ago

Паска на згущеному молоці

Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…

7 місяців ago

Паска заварна

Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…

7 місяців ago

Як прикрасити паску?

Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…

7 місяців ago

Шоколадна паска – смачний рецепт

Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…

7 місяців ago

Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…

7 місяців ago