Для приготування чизкейка з домашнього сиру подрібнюємо печиво на дрібну крихту – можна за допомогою блендера.
Вершкове масло розтопимо на повільному вогні та змішаємо з пісочною крихтою.
Форму для чизкейка з сиру застеляємо пергаментним папером. Викладаємо пісочну масу, руками сформуємо корж-основу та бортики.
Швидкорозчинний желатин розведемо у воді та залишимо на 10 хвилин. Потім помістимо склянку з желатином у гарячу воду, щоб повністю розчинилися желатинові гранули.
Домашній сир для чизкейка без випічки змішаємо зі згущеним молоком. У сирну масу вливаємо желатин та перемішуємо.
Сирну масу викладаємо на корж-основу, накриваємо форму харчовою плівкою та ставимо в холодильник на 3-4 години для застигання.
Сирний чізкейк поливаємо ягідним соусом, прикрашаємо фруктами або ягодами та подаємо на стіл.