Всі інгредієнти вкладаємо у глибоку миску та збиваємо міксером до однорідного стану. Вершкове масло попередньо розтоплюємо.
Якщо вам більше подобається рецепт налисників на молоці з ручним збиванням, потрібно спочатку ретельно перемішати всі компоненти, а вже до них всипати просіяне борошно й продовжувати збивати. Можете спробувати інший варіант – у борошно вбивати яйця, доливати молоко, а тоді перемішувати. Ви переконаєтеся, що 1-й спосіб кращий, тісто стає однорідним майже одразу.
Тісто для налисників залишаємо на 10-15 хвилин, щоб млинці вийшли більш еластичними.
Занадто густе тісто для налисників на молоці можна розвести молоком або водою. Його консистенція має бути текучою.
Відповідальний момент – гарна сковорода! Деякі господині навіть мають окрему пательню для смаження налисників. Змащуємо сковорідку олією для першого млинчика, гарно нагріваємо. Надалі змащувати не потрібно, адже до тіста ми вже додали достатньо олії та масла.
Швидко наливаємо черпаком тісто й смажимо млинці з обох сторін.