Перетираємо вершкове масло з борошном на крихти.
Додаємо яйце, щіпку солі й замішуємо тісто, яке відправляємо у холодильник на 30-40 хвилин.
А тим часом готуємо начинку: нарізаємо куряче філе, печериці й цибулю та обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
Виймаємо тісто з холодильника й викладаємо у форму, робимо виделкою проколи по всій поверхні.
Начинку викладаємо на тісто.
Соус готуємо дуже просто – у глибокому посуді збиваємо віничком вершки з яйцями, солимо, перчимо.
Заливаємо соусом начинку. Випікаємо у духовці 200°С протягом 15-20 хвилин.
Натираємо на тертці сир, виймаємо форму з духовки й посипаємо зверху кіш лорен. Випікаємо ще 30 хвилин.
Прикрашаємо зеленню й подаємо.