Нарізаємо куряче філе тоненькими смужками і змішуємо з крохмалем.
На розігрітій з рослинною олією сковорідці гарно обсмажуємо м'ясо з обох боків. Злегка підсолюємо.
Додаємо перець чилі, попередньо дрібно порізавши, імбир та соєвий соус. Ретельно перемішуємо та знімаємо з вогню.
На окремій сухій сковорідці підсушуємо арахіс та очищаємо його від лушпиння. Далі за допомогою ножа подрібнюємо горішки.
Знову ставимо на вогонь сковорідку з підсмаженим філе та додаємо подрібнений арахіс. Перемішуємо все і прогріваємо ще протягом 10-15 хвилин.
Викладаємо курятину в соєвому соусі на блюдо. Прикрашаємо зеленню та свіжим огірком, нарізаним кружечками або смужками.
Смачного!