- Для приготування коржів розтираємо домашній сир з кефіром, яйцем, розпушувачем, крохмалем. Збиваємо суміш вінчиком. 
- Виливаємо тісто у невелику форму (18х20см) та випікаємо у духовці при 180°С протягом 20 хвилин. 
- Для приготування крему у каструлі змішуємо сухе молоко, крохмаль, кокосову стружку та цукор або замінник. 
- Заливаємо суху суміш молоком і добре перемішуємо вінчиком. 
- Ставимо каструлю на невеликий вогонь і постійно помішуючи, варимо до загустіння. Готовий крем охолоджуємо й накриваємо харчовою плівкою, щоб став густішим. 
- Корж розрізаємо на 4 тонкі частини. 
- Промазуємо кожен корж кремом. Для гарного оформлення промазуємо торт кремом зверху та з боків і посипаємо кокосовою стружкою. 
Смачного!