Японський омлет – Тамагоякі

японський омлет
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка3 хвПриготування5 хвЗагальний час8 хв

Традиційна страва японської кухні – солодкаво-пряний дуже тонкий омлет, що готується на прямокутній сковороді, а тоді скручується у форму рулета. Може подаватись, як окрема страва або в складі суші та ролів.

 4 яйця
 1 ст. л. соєвого соусу
 1 ст. л. цукру
 сіль
 олія з нейтральним смаком
1

В посудині збити яйця вінчиком або виделкою

2

Додати соєвий соус, цукор та сіль

3

Змастити олією сковороду. Важливо, щоби вона залишалась змащеною перед кожною новою порцією омлету.

4

Налити яєчну суміш на сковороду тонким шаром, як млинці і смажити, поки омлет не буде майже готовий, але зверху залишиться рідкуватий. Тоді за допомогою паличок і дерев’яної лопатки скрутити його в рулет і відсунути на край сковороди.

5

Повторити операцію. Коли другий омлет буде майже готовим, накрутити його рулетом на перший омлет і відсунути на край сковороди.

6

Повторювати операцію, поки не закінчаться яйця, щоразу скручуючи нову порцію омлету навколо вже існуючого рулету.

Інгредієнти

 4 яйця
 1 ст. л. соєвого соусу
 1 ст. л. цукру
 сіль
 олія з нейтральним смаком

Кроки рецепта

1

В посудині збити яйця вінчиком або виделкою

2

Додати соєвий соус, цукор та сіль

3

Змастити олією сковороду. Важливо, щоби вона залишалась змащеною перед кожною новою порцією омлету.

4

Налити яєчну суміш на сковороду тонким шаром, як млинці і смажити, поки омлет не буде майже готовий, але зверху залишиться рідкуватий. Тоді за допомогою паличок і дерев’яної лопатки скрутити його в рулет і відсунути на край сковороди.

5

Повторити операцію. Коли другий омлет буде майже готовим, накрутити його рулетом на перший омлет і відсунути на край сковороди.

6

Повторювати операцію, поки не закінчаться яйця, щоразу скручуючи нову порцію омлету навколо вже існуючого рулету.

Японський омлет – Тамагоякі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору