Класика американського бранчу, яйця бенедикт, складаються з половинки підсмаженої англійської булочки, скибки підсмаженого бекону і яйця пашот, политого соусом голандез. Особливість англійської булочки в тому, що вона має солодкавий смак.
У посудині, що підійде для водяної бані, збити разом жовтки, лимонний сік і воду. Поставити посудину на водяну баню і збивати поки суміш не загусне, зняти з водяної бані до того, як яйця почнуть «варитися».
Поступово влити масло, не перестаючи збивати суміш. Накрити плівкою і залишити в теплому місці.
Приготувати яйця пашот. Якщо у вас добре набита рука – можете готувати по 4 яйця одночасно у великій каструлі, якщо ви лише вчитесь – краще готувати по одному чи, максимум, по 2 яйця на раз.
На пательні у вершковому маслі підсмажити протягом 1 хв бекон або шинку. Просто, щоби вони були гарячі.
В духовці чи на решітці тостера підсмажити половинки булочок.
Злегка змастити булочки соусом, тоді покласти шматок шинки чи бекону, яйце пашот і полити зверху соусом. Притрусити цибулькою і поперчити.
Інгредієнти
Кроки рецепта
У посудині, що підійде для водяної бані, збити разом жовтки, лимонний сік і воду. Поставити посудину на водяну баню і збивати поки суміш не загусне, зняти з водяної бані до того, як яйця почнуть «варитися».
Поступово влити масло, не перестаючи збивати суміш. Накрити плівкою і залишити в теплому місці.
Приготувати яйця пашот. Якщо у вас добре набита рука – можете готувати по 4 яйця одночасно у великій каструлі, якщо ви лише вчитесь – краще готувати по одному чи, максимум, по 2 яйця на раз.
На пательні у вершковому маслі підсмажити протягом 1 хв бекон або шинку. Просто, щоби вони були гарячі.
В духовці чи на решітці тостера підсмажити половинки булочок.
Злегка змастити булочки соусом, тоді покласти шматок шинки чи бекону, яйце пашот і полити зверху соусом. Притрусити цибулькою і поперчити.