Вівсяне печиво - просте в приготуванні, корисне і поживне. Солодощі до чаю, перекус в дорогу, сніданок для дітей та дорослих - вівсяне печиво завжди стане в нагоді. Чудово смакує як з кавою чи чаєм, так і зі склянкою молока. Його приготування не вимагає багато часу та дорогих інгредієнтів, а з рецептом справиться навіть кулінар початківець. Якщо вам хочеться приготувати щось разом з дітьми і ви шукаєте простий рецепт - ви його знайшли. Можна дати волю фантазії і додавати до базового рецепта різні сухофрукти, горіхи чи експериментувати з прянощами. З останніх ідеально пасуватимуть кориця, ваніль, імбир чи крихточка гвоздики. Якщо ви додаєте до печива пластівці швидкого приготування - воно вийде ніжнішим з одноріднішою структурою, грубі пластівці додадуть хрумкості і особливого смаку.
Нижче ми пропонуємо вам пару рецептів вівсяного печива, з родзинками і без.
На повільному вогні розтопити масло, мед і цукор.
Змішати борошно з пластівцями і прянощами.
Вимішати все разом. Ложкою сформувати кульки і викласти їх на бритванку, залишаючи між ними достатньо місця. Приплющити кожну кульку ложкою.
Випікати 15-20 хвилин до золотистого кольору на температурі 180 градусів.
Інгредієнти
Кроки рецепта
На повільному вогні розтопити масло, мед і цукор.
Змішати борошно з пластівцями і прянощами.
Вимішати все разом. Ложкою сформувати кульки і викласти їх на бритванку, залишаючи між ними достатньо місця. Приплющити кожну кульку ложкою.
Випікати 15-20 хвилин до золотистого кольору на температурі 180 градусів.