Вафлі

Вафлі
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Розповідаємо як приготувати вафлі – хрумкі й тоненькі, духмяні! Звичайно, можна купити вафельні трубочки й готові, але вони не хрумтять, а крем у них важкий і надто солодкий. А ми накрутимо трубочки або вафельні ріжки – з кремом або морозивом, і влаштуємо веселе сімейне чаювання й десертування!

 200 гр борошна
 5 яйця
 200 гр цукру
 200 гр вершкового масла
 1 ст. л. олії
 по щіпці ванілі та солі
1

Міксером збиваємо розм'якшене масло з цукром. Щоб вафлі були менш калорійними, можна взяти 100 г масла та 100 г сметани.

2

Додаємо яйця і продовжуємо збивати.

3

Далі всипаємо просіяне борошно, щіпку солі, ваніль та перемішуємо.

4

Додаємо олію, щоб вафлі гарно відставали від вафельниці при випіканні, перемішуємо. Тісто виходить таким, як на оладки.

5

Добре розігріваємо вафельницю, змащуємо олією – і все!

6

Кількість тіста при випіканні визначайте самостійно, орієнтовно 2-3 ложки.

7

Лопаткою або ножем перекладаємо готові вафлі на тарілку або дощечку й скручуємо у трубочки – зовсім швидкий десерт!

Інгредієнти

 200 гр борошна
 5 яйця
 200 гр цукру
 200 гр вершкового масла
 1 ст. л. олії
 по щіпці ванілі та солі

Кроки рецепта

1

Міксером збиваємо розм'якшене масло з цукром. Щоб вафлі були менш калорійними, можна взяти 100 г масла та 100 г сметани.

2

Додаємо яйця і продовжуємо збивати.

3

Далі всипаємо просіяне борошно, щіпку солі, ваніль та перемішуємо.

4

Додаємо олію, щоб вафлі гарно відставали від вафельниці при випіканні, перемішуємо. Тісто виходить таким, як на оладки.

5

Добре розігріваємо вафельницю, змащуємо олією – і все!

6

Кількість тіста при випіканні визначайте самостійно, орієнтовно 2-3 ложки.

7

Лопаткою або ножем перекладаємо готові вафлі на тарілку або дощечку й скручуємо у трубочки – зовсім швидкий десерт!

Вафлі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори