Пропонуємо вам незвичайний рецепт приготування салату "Цезар" з гливами. Гливи багаті на селен і бета-глюкан, мінерали та складні молекули, які стимулюють активність лейкоцитів, що відповідають за імунітет. Гливи є природним джерелом вітамінів B і D, містять антиоксидантні мінерали.
Відварюємо яйце в окропі, приблизно 3хв. і охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо і перемішуємо з рештою інгредієнтів соусу. Зберігаємо в холодильнику.
Розігріваємо на сковорідці 2 ст. ложки оливкової олії і додаємо нарізаний хліб кубиками.
Даємо кубикам підрум’янитися. Солимо, перчимо, виймаємо з сковорідки і відставляємо.
На цю ж сковороду додаємо 2 ст. ложки оливкової олії і подрібнений часник потім нарізані соломкою гливи.
Даємо підрум'янитися, солимо і перчимо.
Нарізаємо (або рвемо) салат,
Заправляємо салат, додаємо підсмажені гливи, грінки, натертий пармезан і розрізані навпіл помідори. Заправляємо соусом і додаємо трохи каперсів.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Відварюємо яйце в окропі, приблизно 3хв. і охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо і перемішуємо з рештою інгредієнтів соусу. Зберігаємо в холодильнику.
Розігріваємо на сковорідці 2 ст. ложки оливкової олії і додаємо нарізаний хліб кубиками.
Даємо кубикам підрум’янитися. Солимо, перчимо, виймаємо з сковорідки і відставляємо.
На цю ж сковороду додаємо 2 ст. ложки оливкової олії і подрібнений часник потім нарізані соломкою гливи.
Даємо підрум'янитися, солимо і перчимо.
Нарізаємо (або рвемо) салат,
Заправляємо салат, додаємо підсмажені гливи, грінки, натертий пармезан і розрізані навпіл помідори. Заправляємо соусом і додаємо трохи каперсів.