Салат “Цезар зі смаженими гливами”

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування15 хвЗагальний час40 хв

Пропонуємо вам незвичайний рецепт приготування салату "Цезар" з гливами. Гливи багаті на селен і бета-глюкан, мінерали та складні молекули, які стимулюють активність лейкоцитів, що відповідають за імунітет. Гливи є природним джерелом вітамінів B і D, містять антиоксидантні мінерали.

Для приготування салату
 1 шт салату ромен
 400 гр глив
 100 гр помідорів чері (жовті)
 1 зубчик часнику
 40 гр тертого сиру пармезан
 100 гр злегка підсушеного багета
 10 каперсів
 Оливкова олія.
Приготування соусу
1

Відварюємо яйце в окропі, приблизно 3хв. і охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо і перемішуємо з рештою інгредієнтів соусу. Зберігаємо в холодильнику.

Приготування салату
2

Розігріваємо на сковорідці 2 ст. ложки оливкової олії і додаємо нарізаний хліб кубиками.

3

Даємо кубикам підрум’янитися. Солимо, перчимо, виймаємо з сковорідки і відставляємо.

4

На цю ж сковороду додаємо 2 ст. ложки оливкової олії і подрібнений часник потім нарізані соломкою гливи.

5

Даємо підрум'янитися, солимо і перчимо.

6

Нарізаємо (або рвемо) салат,
Заправляємо салат, додаємо підсмажені гливи, грінки, натертий пармезан і розрізані навпіл помідори. Заправляємо соусом і додаємо трохи каперсів.

Інгредієнти

Для приготування салату
 1 шт салату ромен
 400 гр глив
 100 гр помідорів чері (жовті)
 1 зубчик часнику
 40 гр тертого сиру пармезан
 100 гр злегка підсушеного багета
 10 каперсів
 Оливкова олія.

Кроки рецепта

Приготування соусу
1

Відварюємо яйце в окропі, приблизно 3хв. і охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо і перемішуємо з рештою інгредієнтів соусу. Зберігаємо в холодильнику.

Приготування салату
2

Розігріваємо на сковорідці 2 ст. ложки оливкової олії і додаємо нарізаний хліб кубиками.

3

Даємо кубикам підрум’янитися. Солимо, перчимо, виймаємо з сковорідки і відставляємо.

4

На цю ж сковороду додаємо 2 ст. ложки оливкової олії і подрібнений часник потім нарізані соломкою гливи.

5

Даємо підрум'янитися, солимо і перчимо.

6

Нарізаємо (або рвемо) салат,
Заправляємо салат, додаємо підсмажені гливи, грінки, натертий пармезан і розрізані навпіл помідори. Заправляємо соусом і додаємо трохи каперсів.

Салат “Цезар зі смаженими гливами”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору