Листкове тістечко Мільфей з полуницями

АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування45 хвЗагальний час1 год 5 хв

Листкове тістечко з кремом – абсолютно незамінний десерт, в ньому поєднуються хрумкість та невагомість листкового тіста з легкою свіжістю заварного крему. Такий десерт дуже універсальний, він пасує до найрізноманітніших меню чи просто до чашки чаю в пообідній час. А сьогодні ми пропонуємо вам скористатись сезоном полуниць та приготувати тістечко Мільфей з полуницями.

 700 гр полуниць
 3 листи слойоного тіста
Крем
 1 л молока
 200 гр цукру
 1 пакетик ванільного цукру
 100 гр борошна
 4 жовтки
1

Кожен з листів тіста вистелити на бритванку, наколоти виделкою і спекти при температурі 170 градусів до золотого кольору. Дати охолонути

2

Приготувати крем (https://fayni-recepty.com.ua/retsept/zavarnyi-krem/). Накрити посудину з кремом харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1 год.

3

Коли крем охолоне, перекласти його у кулінарний мішок. Полуниці нарізати половинками, четвертинками чи плястерками, залежно від вподобань. Викласти крем з кулінарного мішка суцільним шаром чи кульками на лист тіста, зверху розкласти полуниці, накрити другим листом тіста і повторити. Аналогічно зробити і з третім листом. При бажанні зверху можна прикрасити м’ятою чи притрусити какао. Подавати охолодженим.

 

Інгредієнти

 700 гр полуниць
 3 листи слойоного тіста
Крем
 1 л молока
 200 гр цукру
 1 пакетик ванільного цукру
 100 гр борошна
 4 жовтки

Кроки рецепта

1

Кожен з листів тіста вистелити на бритванку, наколоти виделкою і спекти при температурі 170 градусів до золотого кольору. Дати охолонути

2

Приготувати крем (https://fayni-recepty.com.ua/retsept/zavarnyi-krem/). Накрити посудину з кремом харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1 год.

3

Коли крем охолоне, перекласти його у кулінарний мішок. Полуниці нарізати половинками, четвертинками чи плястерками, залежно від вподобань. Викласти крем з кулінарного мішка суцільним шаром чи кульками на лист тіста, зверху розкласти полуниці, накрити другим листом тіста і повторити. Аналогічно зробити і з третім листом. При бажанні зверху можна прикрасити м’ятою чи притрусити какао. Подавати охолодженим.

Листкове тістечко Мільфей з полуницями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору