Сирники з манкою в духовці

Сирники в тарілці
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка20 хвПриготування55 хвЗагальний час1 год 15 хв

Сирники - один з найулюбленіших сніданків з дитинства. Існує безліч рецептів, приготувати їх зовсім не складно, проте запорукою успіху сирників завжди є якість інгредієнтів, які ви використовуєте. Вибирайте сир середньої жирності, не надто мокрий і не надто пісний, а борошно ми радимо замінити на манку.

 400 гр домашнього сиру
 2 яйця
 3 ст. л. борошна
 4 ст. л. манки
 23 ст. л. цукру
 50 гр родзинок, цукатів
 0,50 ч. л. соди
 10 гр ванільного цукру
1

Змішуємо сир, манку, яйця, цукор, залишаємо для набухання.

2

Додаємотполовину борошна, гашену соду.

3

Замішуємо тісто, формуємо сирники з манкою та смажимо.

Манка додає сирникам особливої пишності та об'єму, не роблячи їх забитими та важкими, як у випадку з надлишком борошна. Важливо також добре відтиснути сир, якщо він надто мокрий, інакше зайва рідина витече в процесі приготування і сирники видуть тонкими.

Інгредієнти

 400 гр домашнього сиру
 2 яйця
 3 ст. л. борошна
 4 ст. л. манки
 23 ст. л. цукру
 50 гр родзинок, цукатів
 0,50 ч. л. соди
 10 гр ванільного цукру

Кроки рецепта

1

Змішуємо сир, манку, яйця, цукор, залишаємо для набухання.

2

Додаємотполовину борошна, гашену соду.

3

Замішуємо тісто, формуємо сирники з манкою та смажимо.

Сирники з манкою в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори