Сирний пудинг – дієтичний простий десерт

Сирний пудинг з карамеллю
АвторSvitlanaРейтингСкладністьВажко
Підготовка1 годПриготування30 хвЗагальний час1 год 30 хв

Сирний пудинг, сирна запіканка, сирна бабка, чізкейк – називати можна, як завгодно. Готуємо сирний пудинг на основі манки – десерт за 5 хвилин, нічого складного, це швидкий дуже збалансований рецепт. Виходить смачно у всіх і завжди!

 500 гр сиру
 350 гр молока
 150 гр цукру
 4 яйця
 50 гр родзинок
 150 гр манної крупи
 ванільний цукор
1

У холодне молоко всипаємо манку, розмішуємо.

2

Варимо манну кашу, після остигання вона має добре загуснути.

3

Родзинки заливаємо холодною водою.

4

Збиваємо міксером білки з щіпкою солі й 2-3 краплями лимонного соку.

5

Жовтки з цукром збиваємо окремо, додаємо ванільний цукор.

6

Додаємо у сир жовтки, ретельно збиваємо до однорідної маси.

7

Додаємо родзинки, збиті білки й акуратно перемішуємо ложкою рухами зверху вниз.

8

Викладаємо масу у форму, змащену олією й випікаємо при температурі 180 °С.

9

Прикрашаємо і підсолоджуємо карамеллю. Подаємо в охолодженому виді.

Сирний пудинг можна готувати з манкою або без

Рецепти десертів в домашніх умовах пропонують приготувати сирний пудинг без манки. Для цього потрібно взяти замість молока й манки 100 г сметани й 2 ст. л. крохмалю. Є смачні рецепти з борошном і розпушувачем. Але все ж таки більш класичний і простий десерт – сирний пудинг з манкою. Спробуйте прикрасити вже готовий сирний пудинг сметанним кремом і вийде такий собі дієтичний тортик нашвидкуруч.

Сирний пудинг у мультиварці з цукатами

Приготувати сирний пудинг можна у мультиварці, СВЧ-пічці, на пару, з різнокольоровими цукатами, з фруктами й варенням, з бананами й курагою – смачних рецептів дуже багато. Але найголовніше – справжній сирний пудинг має бути виключно ніжним, в міру солодким і не дуже калорійним.

Категорія, Кухня

Інгредієнти

 500 гр сиру
 350 гр молока
 150 гр цукру
 4 яйця
 50 гр родзинок
 150 гр манної крупи
 ванільний цукор

Кроки рецепта

1

У холодне молоко всипаємо манку, розмішуємо.

2

Варимо манну кашу, після остигання вона має добре загуснути.

3

Родзинки заливаємо холодною водою.

4

Збиваємо міксером білки з щіпкою солі й 2-3 краплями лимонного соку.

5

Жовтки з цукром збиваємо окремо, додаємо ванільний цукор.

6

Додаємо у сир жовтки, ретельно збиваємо до однорідної маси.

7

Додаємо родзинки, збиті білки й акуратно перемішуємо ложкою рухами зверху вниз.

8

Викладаємо масу у форму, змащену олією й випікаємо при температурі 180 °С.

9

Прикрашаємо і підсолоджуємо карамеллю. Подаємо в охолодженому виді.

Сирний пудинг – дієтичний простий десерт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори