Спагетті Болоньєзе

blank
АвторbodisРейтингСкладністьСередня
Підготовка15 хвПриготування1 годЗагальний час1 год 15 хв

Класичний італійський рецепт спагетті з м'ясним соусом Болоньєзе. Ця страва ідеально підходить для обіду або вечері і має неповторний смак.

 350 гр спагетті
 300 гр яловичина (подрібнена)
 1 шт морква
 2 зубчика часнику
 1 цибулина
 1 стебло селери (нарізане)
 400 гр томатів
 2 ст. л. томатної пасти
 1 ст. л. оливкової олії
 ½ скл. червоного вина
 1 гр сіль та перець за смаком
 25 гр пармезан для прикрашання
1

У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулину, часник, моркву та селеру. Смажте їх протягом 5 хвилин або до м'якості овочів.

2

Додайте подрібнену яловичину до каструлі і обсмажте, розбиваючи комочки, до повного приготування м'яса.

3

Додайте томати, томатну пасту та червоне вино. Приправте суміш сіллю та перцем за смаком. Зменшіть вогонь до найменшого, накрийте каструлю кришкою і готуйте протягом 1 години. Періодично помішуйте соус.

4

У протоку великому каструлі, доведіть воду до кипіння. Додайте трохи солі і спагетті. Готуйте їх до готовності згідно з інструкцією на упаковці. Зазвичай це займає близько 10-12 хвилин. Потім процідіть спагетті.

5

Подавайте спагетті на тарілки, поливаючи їх густим шаром м'ясного соусу Болоньєзе. Прикрасьте страву тертим пармезаном.

Інгредієнти

 350 гр спагетті
 300 гр яловичина (подрібнена)
 1 шт морква
 2 зубчика часнику
 1 цибулина
 1 стебло селери (нарізане)
 400 гр томатів
 2 ст. л. томатної пасти
 1 ст. л. оливкової олії
 ½ скл. червоного вина
 1 гр сіль та перець за смаком
 25 гр пармезан для прикрашання

Кроки рецепта

1

У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулину, часник, моркву та селеру. Смажте їх протягом 5 хвилин або до м'якості овочів.

2

Додайте подрібнену яловичину до каструлі і обсмажте, розбиваючи комочки, до повного приготування м'яса.

3

Додайте томати, томатну пасту та червоне вино. Приправте суміш сіллю та перцем за смаком. Зменшіть вогонь до найменшого, накрийте каструлю кришкою і готуйте протягом 1 години. Періодично помішуйте соус.

4

У протоку великому каструлі, доведіть воду до кипіння. Додайте трохи солі і спагетті. Готуйте їх до готовності згідно з інструкцією на упаковці. Зазвичай це займає близько 10-12 хвилин. Потім процідіть спагетті.

5

Подавайте спагетті на тарілки, поливаючи їх густим шаром м'ясного соусу Болоньєзе. Прикрасьте страву тертим пармезаном.

Спагетті Болоньєзе

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору