Ідеальний соус для риби

АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування15 хвЗагальний час35 хв

Не варто недооцінювати значення соусу, тому що соус здатний повністю змінити смак ваших страв, доповнити їх новими нотками чи сполучити з новими інгредієнтами. Ми пропонуємо ідеальний соус для риби, з ніжною вершковою текстурою, пряним смаком гірчиці та ароматом улюблених трав.

 400 мл рідких вершків
 20 гр вершкового масла
 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
 4 ст. л. лимонного соку
 1 ст. л. гірчиці
 прованські трави сіль, перець
1

Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати лимонний сік

2

Додати вершки та гірчицю, добре розмішати

3

Додати сіль, перець та щіпку прованських трав

4

Готувати приблизно 5 хв на малому вогні, тоді додати кукурудзяний крохмаль попередньо розведений в невеликій кількості холодних вершків чи молока, щоби уникнути утворення грудочок. Готувати ще хвилину і зняти з вогню.

5

Подавати з рибними стравами або з телятиною.

Інгредієнти

 400 мл рідких вершків
 20 гр вершкового масла
 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
 4 ст. л. лимонного соку
 1 ст. л. гірчиці
 прованські трави сіль, перець

Кроки рецепта

1

Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати лимонний сік

2

Додати вершки та гірчицю, добре розмішати

3

Додати сіль, перець та щіпку прованських трав

4

Готувати приблизно 5 хв на малому вогні, тоді додати кукурудзяний крохмаль попередньо розведений в невеликій кількості холодних вершків чи молока, щоби уникнути утворення грудочок. Готувати ще хвилину і зняти з вогню.

5

Подавати з рибними стравами або з телятиною.

Ідеальний соус для риби

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори