Соковиті котлети

котлети з капусти
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування15 хвЗагальний час30 хв

Основне правило соковитих котлет з капусти - правильно приготована капуста. Щоб вона не була твердою, обов'язково залиште її на кілька хвилин в гарячій воді. Це найголовніше для цього простого рецепту соковитих котлет.

 300 гр капусти
 1 яйце
 2 ст. л. сметани
 150 гр фаршу
 1 цибулина
 1 ч. л. солі
 50 гр муки
 петрушка
 ½ ч. л. соди
1

Капусту і цибулю дрібно шаткуємо (або нарізаємо) і заливаємо окропом на 2-3хв.

продукти на котлети з капусти

2

Добре перемішуємо фарш, яйце, муку, соду, петрушку. Солимо і перчимо до смаку.

фарш на котлети

3

Відціджуємо добре капусту і додаємо її до фаршу. Все добре вимішуємо до однорідної маси. Змоченими водою руками формуємо котлетки.

нарізана капуста

4

Випікаємо на пергаментному папері або силіконовому килимку 30 хв. при температурі 200°С.

котлети готові до смаження

5

Готові котлетки можна злегка змазати маслом або подавати зі сметаною. Смачного!

котлети з капусти

Інгредієнти

 300 гр капусти
 1 яйце
 2 ст. л. сметани
 150 гр фаршу
 1 цибулина
 1 ч. л. солі
 50 гр муки
 петрушка
 ½ ч. л. соди

Кроки рецепта

1

Капусту і цибулю дрібно шаткуємо (або нарізаємо) і заливаємо окропом на 2-3хв.

продукти на котлети з капусти

2

Добре перемішуємо фарш, яйце, муку, соду, петрушку. Солимо і перчимо до смаку.

фарш на котлети

3

Відціджуємо добре капусту і додаємо її до фаршу. Все добре вимішуємо до однорідної маси. Змоченими водою руками формуємо котлетки.

нарізана капуста

4

Випікаємо на пергаментному папері або силіконовому килимку 30 хв. при температурі 200°С.

котлети готові до смаження

5

Готові котлетки можна злегка змазати маслом або подавати зі сметаною. Смачного!

котлети з капусти

Соковиті котлети

3 думки про “Соковиті котлети”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори