Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування25 хвЗагальний час40 хв

Шоколадний пиріг, який дуже просто готувати і який не вимагає великої кількості інгредієнтів.

 6 яєць
 250 гр чорного шоколаду
 50 гр масла
 75 гр маскарпоне
 2 ст. л. меду ( рідкого )
 50 гр меленого мигдалю
1

Розігрійте духовку до 200*С.

2

Змастість формочку маслом.

3

Відділіть жовтки від білків.

4

Розтопіть в каструлі шоколад, додайте масло невеликими порціями. Постійно помішуйте.

5

Зніміть шоколад з вогню, додайте маскарпоне, мед, жовтки і мигдалевий порошок. Добре все перемішайте.

6

Збийте білки до густої пінки. Повільно додайте до шоколадної маси.

7

Викладіть тісто в формочку для випікання. Температуру в духовці зменшіть до 180*С і залишіть тісто на 15-20 хв.

Категорія, Кухня

Інгредієнти

 6 яєць
 250 гр чорного шоколаду
 50 гр масла
 75 гр маскарпоне
 2 ст. л. меду ( рідкого )
 50 гр меленого мигдалю

Кроки рецепта

1

Розігрійте духовку до 200*С.

2

Змастість формочку маслом.

3

Відділіть жовтки від білків.

4

Розтопіть в каструлі шоколад, додайте масло невеликими порціями. Постійно помішуйте.

5

Зніміть шоколад з вогню, додайте маскарпоне, мед, жовтки і мигдалевий порошок. Добре все перемішайте.

6

Збийте білки до густої пінки. Повільно додайте до шоколадної маси.

7

Викладіть тісто в формочку для випікання. Температуру в духовці зменшіть до 180*С і залишіть тісто на 15-20 хв.

Шоколадний пиріг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори