Шоколадна ковбаска

ковбаса шоколадна
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування20 хвЗагальний час35 хв

Якщо вам хочеться чогось нового та незвичного до ранкової кави – ось вам рецепт шоколадної ковбаски : простий, швидкий, недорогий та цікавий. В оригінальному рецепті використовується печиво савоярді, воно продається в кожному великому супермаркеті, коштує небагато і мати його під рукою завжди варто, якщо ви любите готувати Тірамісу та схожі десерти, але може підійти й інше просте печиво типу «До кави».

 180 гр вершкового масла кімнатної температури
 200 гр печива Савоярді, поламаного на шматочки розміром біля 1 см
 4 жовтки
 160 гр цукру
 100 гр пудри какао
 200 гр будь який горіхів нарізаних невеликими кусочками
 150 гр нарізаних невеликими кусочками сухофруктів
 щіпка солі
1

Жовтки збити з цукром. Додати масло, какао, сіль та збивати до отримання однорідної гладкої маси.

2

Горіхи, сухофрукти та печиво додати до маси та ретельно вимішати.

3

Взяти листок фольги, викласти туди шоколадну масу та загорнути ковбаскою, товщиною біля 5 см. Покласти в холодильник на ніч.

4

Подавати, нарізаючи скибочками.

Рецепт Тірамісу.

Інгредієнти

 180 гр вершкового масла кімнатної температури
 200 гр печива Савоярді, поламаного на шматочки розміром біля 1 см
 4 жовтки
 160 гр цукру
 100 гр пудри какао
 200 гр будь який горіхів нарізаних невеликими кусочками
 150 гр нарізаних невеликими кусочками сухофруктів
 щіпка солі

Кроки рецепта

1

Жовтки збити з цукром. Додати масло, какао, сіль та збивати до отримання однорідної гладкої маси.

2

Горіхи, сухофрукти та печиво додати до маси та ретельно вимішати.

3

Взяти листок фольги, викласти туди шоколадну масу та загорнути ковбаскою, товщиною біля 5 см. Покласти в холодильник на ніч.

4

Подавати, нарізаючи скибочками.

Шоколадна ковбаска

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору