Якщо вам хочеться чогось нового та незвичного до ранкової кави – ось вам рецепт шоколадної ковбаски : простий, швидкий, недорогий та цікавий. В оригінальному рецепті використовується печиво савоярді, воно продається в кожному великому супермаркеті, коштує небагато і мати його під рукою завжди варто, якщо ви любите готувати Тірамісу та схожі десерти, але може підійти й інше просте печиво типу «До кави».
Жовтки збити з цукром. Додати масло, какао, сіль та збивати до отримання однорідної гладкої маси.
Горіхи, сухофрукти та печиво додати до маси та ретельно вимішати.
Взяти листок фольги, викласти туди шоколадну масу та загорнути ковбаскою, товщиною біля 5 см. Покласти в холодильник на ніч.
Подавати, нарізаючи скибочками.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Жовтки збити з цукром. Додати масло, какао, сіль та збивати до отримання однорідної гладкої маси.
Горіхи, сухофрукти та печиво додати до маси та ретельно вимішати.
Взяти листок фольги, викласти туди шоколадну масу та загорнути ковбаскою, товщиною біля 5 см. Покласти в холодильник на ніч.
Подавати, нарізаючи скибочками.