Салат з капусти Коул Слоу

салат коул слоу
АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка5 хвПриготування15 хвЗагальний час20 хв

Американський салат з капусти Коул Слоу (Coleslow) – це не лише обов’язковий супровід вашого домашнього бургера, але й простий та швидкий спосіб освіжити щоденне меню новою стравою з капусти. Коул Слоу доповнить як вегетаріанський раціон, так і смакуватиме з улюбленими м’ясними стравами. Якщо ви хочете отримати дійсно смачний та корисний салат – не полінуйтесь приготувати домашній майонез, а якщо у вас мало часу – підійде і магазинний.

 200 гр білокачанної капусти
 200 гр моркви
 4 ст. л. майонезу
 4 ст. л. густого білого йогурту
 0,50 ч. л. діжонської гірчиці
 1 ч. л. винного оцту
 Сіль, перець
1

Капусту нашаткувати, а моркву натерти на грубій тертці.

2

В салатниці змішати разом гірчицю, сіль, перець, оцет, майонез та йогурт.

3

Вимішати з овочами. Можна подавати відразу, якщо ви надаєте перевагу хрумким овочам, або потримати голину-півтори в холодильнику, щоби дати овочам трохи розм’якнути.

Рецепт домашнього майонезу.

Інгредієнти

 200 гр білокачанної капусти
 200 гр моркви
 4 ст. л. майонезу
 4 ст. л. густого білого йогурту
 0,50 ч. л. діжонської гірчиці
 1 ч. л. винного оцту
 Сіль, перець

Кроки рецепта

1

Капусту нашаткувати, а моркву натерти на грубій тертці.

2

В салатниці змішати разом гірчицю, сіль, перець, оцет, майонез та йогурт.

3

Вимішати з овочами. Можна подавати відразу, якщо ви надаєте перевагу хрумким овочам, або потримати голину-півтори в холодильнику, щоби дати овочам трохи розм’якнути.

Салат з капусти Коул Слоу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору