Рис з рибою і шпинатом

рис, риба, шпинат
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування45 хвЗагальний час55 хв

Рисова крупа відмінно поєднується з корисною зеленню шпинату, який зберігає корисні властивості навіть після теплової обробки. А шматочки солоної червоної рибки добре вписуються в цю компанію

 1 скл. рисукраще брати нешлыфований
 500 гр свіжого шпинатуможна також взяти заморожений
 500 гр філе червоної риби
 1 невелика цибулина
 1 ст. л. оливкової олії
 сіль, мускатний горіх за смаком
1

Рис відварюємо в підсоленій воді.

2

Рибу промиваємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізати невеликими шматочками.

3

Шпинат нарізаємо і обдаємо кип'ятком, щоб він зм'як. Заморожений просто розморожуємо.

4

Дрібно нарізаємо цибулю і пасеруємо її на олії до прозорого кольору.

5

Додаємо до цибулі шпинат, кілька ложок води. Доводимо до кипіння і кілька хвилин тушкуємо.

6

Підсолюємо, перчимо, додаємо мускатний горіх і знімаємо з вогню.

7

Перемішуємо рис, кусочки риби і шпинат. Посипаємо зеленню

Інгредієнти

 1 скл. рисукраще брати нешлыфований
 500 гр свіжого шпинатуможна також взяти заморожений
 500 гр філе червоної риби
 1 невелика цибулина
 1 ст. л. оливкової олії
 сіль, мускатний горіх за смаком

Кроки рецепта

1

Рис відварюємо в підсоленій воді.

2

Рибу промиваємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізати невеликими шматочками.

3

Шпинат нарізаємо і обдаємо кип'ятком, щоб він зм'як. Заморожений просто розморожуємо.

4

Дрібно нарізаємо цибулю і пасеруємо її на олії до прозорого кольору.

5

Додаємо до цибулі шпинат, кілька ложок води. Доводимо до кипіння і кілька хвилин тушкуємо.

6

Підсолюємо, перчимо, додаємо мускатний горіх і знімаємо з вогню.

7

Перемішуємо рис, кусочки риби і шпинат. Посипаємо зеленню

Рис з рибою і шпинатом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору