Різотто з цвітною капустою і гарбузом

різотто з гарбузом
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування20 хвЗагальний час45 хв

Осінь - це ідеальний час для того, щоб посмакувати смачні і різноманітні страви з гарбуза. Експериментуйте з цим овочем і запропонуйте своїм рідним різноманітні блюда від зовсім простих до цікавих і незвичних.

 3 скл. рису для різотто
 1 невелика головка цвітної капусти
 4 ст. л. гарбузового пюре
 курячого бульйону
 1 ст. л. кокосового масла (або іншого рослинного)
 1 цибулина
 2 смужки обсмаженого бекону
 1 ст. л. сушеної журавлини (за бажанням)
 петрушка кріп сіль, перець, приправи за смаком
1

Варимо до напівготовності рис і цвітну капусту, розібрану на суцвіття.

2

У глибокій сковорідці, на середньому вогні, розтоплюємо кокосове масло, додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо її до прозорого стану.

3

У сковорідку додаємо бульйон, готовий рис, подрібнену в блендері (або виделкою) цвітну капусту, гарбузове пюре, приправляємо сіллю і улюбленими приправами. Добре перемішуємо.

4

Зменшуємо вогонь і залишаємо готуватися на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин, поки бульйон не випарується.

5

Знімаємо з вогню і присипаємо різотто сушеною журавлиною. Можна прикрасити беконом і зеленню. Приємного апетиту!

Інгредієнти

 3 скл. рису для різотто
 1 невелика головка цвітної капусти
 4 ст. л. гарбузового пюре
 курячого бульйону
 1 ст. л. кокосового масла (або іншого рослинного)
 1 цибулина
 2 смужки обсмаженого бекону
 1 ст. л. сушеної журавлини (за бажанням)
 петрушка кріп сіль, перець, приправи за смаком

Кроки рецепта

1

Варимо до напівготовності рис і цвітну капусту, розібрану на суцвіття.

2

У глибокій сковорідці, на середньому вогні, розтоплюємо кокосове масло, додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо її до прозорого стану.

3

У сковорідку додаємо бульйон, готовий рис, подрібнену в блендері (або виделкою) цвітну капусту, гарбузове пюре, приправляємо сіллю і улюбленими приправами. Добре перемішуємо.

4

Зменшуємо вогонь і залишаємо готуватися на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин, поки бульйон не випарується.

5

Знімаємо з вогню і присипаємо різотто сушеною журавлиною. Можна прикрасити беконом і зеленню. Приємного апетиту!

Різотто з цвітною капустою і гарбузом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори