Лагман з яловичини

Лагман з яловичини
АвторМаріяРейтингСкладністьСередня
Підготовка1 год 15 хвПриготування1 год 22 хвЗагальний час2 годs 37 хв

Це надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.

Інгредієнти:
 550 гр яловичини(м'якої частини)
 300 гр болгарського перцю
 100 гр цибулі
 1 середня морква
 300 гр помідорів
 2 зубчики часнику
 1,50 ст. л. рослинної олії
 2 гілочки кропу
 2 гілочки петрушки
 сіль та перець(на свій смак)
Локшина:
 250 гр пшеничного борошна
 1 яйце
 100 мл води
 1 дрібка солі
 1,50 ст. л. олії
Спосіб приготування:
1

До просіяної муки додайте яйце та сіль. Перемішайте.

2

Додайте води та рослинної олії. Замісіть тісто, накрийте його харчовою плівкою та відкладіть на 30 хвилин.

3

Промийте м’ясо та висушіть його паперовим рушником. Обріжте всі плівки та жили на ньому. Наріжте на невеликі шматочки.

4

Розігрійте сковорідку та обсмажуйте м’ясо до повної готовності.

5

Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.

6

Моркву наріжте на невеликі, злегка товсті соломини, а часник – дрібно.

7

До м’яса додайте моркву, часник та цибулю. Обсмажуйте протягом 8 хвилин на середньому вогні.

8

Залийте помідори кип’ятком та 1 хвилину, злийте та додайте холодної на 2 хвилини. Зніміть з помідорів шкірку.

9

Почистьте перець та наріжте соломкою, а помідори – кубиками.

10

До м’яса додайте перець та помідори, посоліть і поперчіть. Тушіть під кришкою протягом 50 хвилин – до повної готовності яловичини.

11

За 15-20 хвилин до повної готовності м’яса покладіть каструлю з водою та доведіть до кипіння. Посоліть.

12

На робоче місце посипте борошно та розкачайте тісто у тонкий пласт. Скрутіть його у нещільний рулет та дрібно наріжте з нього локшину.

13

Варіть її у кип’ятку протягом 4-5 хвилин.

14

Висипте локшину у друшляк та промийте водою.

15

Подрібніть зелень та посипте нею страву.

Інгредієнти

Інгредієнти:
 550 гр яловичини(м'якої частини)
 300 гр болгарського перцю
 100 гр цибулі
 1 середня морква
 300 гр помідорів
 2 зубчики часнику
 1,50 ст. л. рослинної олії
 2 гілочки кропу
 2 гілочки петрушки
 сіль та перець(на свій смак)
Локшина:
 250 гр пшеничного борошна
 1 яйце
 100 мл води
 1 дрібка солі
 1,50 ст. л. олії

Кроки рецепта

Спосіб приготування:
1

До просіяної муки додайте яйце та сіль. Перемішайте.

2

Додайте води та рослинної олії. Замісіть тісто, накрийте його харчовою плівкою та відкладіть на 30 хвилин.

3

Промийте м’ясо та висушіть його паперовим рушником. Обріжте всі плівки та жили на ньому. Наріжте на невеликі шматочки.

4

Розігрійте сковорідку та обсмажуйте м’ясо до повної готовності.

5

Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.

6

Моркву наріжте на невеликі, злегка товсті соломини, а часник – дрібно.

7

До м’яса додайте моркву, часник та цибулю. Обсмажуйте протягом 8 хвилин на середньому вогні.

8

Залийте помідори кип’ятком та 1 хвилину, злийте та додайте холодної на 2 хвилини. Зніміть з помідорів шкірку.

9

Почистьте перець та наріжте соломкою, а помідори – кубиками.

10

До м’яса додайте перець та помідори, посоліть і поперчіть. Тушіть під кришкою протягом 50 хвилин – до повної готовності яловичини.

11

За 15-20 хвилин до повної готовності м’яса покладіть каструлю з водою та доведіть до кипіння. Посоліть.

12

На робоче місце посипте борошно та розкачайте тісто у тонкий пласт. Скрутіть його у нещільний рулет та дрібно наріжте з нього локшину.

13

Варіть її у кип’ятку протягом 4-5 хвилин.

14

Висипте локшину у друшляк та промийте водою.

15

Подрібніть зелень та посипте нею страву.

Лагман з яловичини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору