Це надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.
До просіяної муки додайте яйце та сіль. Перемішайте.
Додайте води та рослинної олії. Замісіть тісто, накрийте його харчовою плівкою та відкладіть на 30 хвилин.
Промийте м’ясо та висушіть його паперовим рушником. Обріжте всі плівки та жили на ньому. Наріжте на невеликі шматочки.
Розігрійте сковорідку та обсмажуйте м’ясо до повної готовності.
Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.
Моркву наріжте на невеликі, злегка товсті соломини, а часник – дрібно.
До м’яса додайте моркву, часник та цибулю. Обсмажуйте протягом 8 хвилин на середньому вогні.
Залийте помідори кип’ятком та 1 хвилину, злийте та додайте холодної на 2 хвилини. Зніміть з помідорів шкірку.
Почистьте перець та наріжте соломкою, а помідори – кубиками.
До м’яса додайте перець та помідори, посоліть і поперчіть. Тушіть під кришкою протягом 50 хвилин – до повної готовності яловичини.
За 15-20 хвилин до повної готовності м’яса покладіть каструлю з водою та доведіть до кипіння. Посоліть.
На робоче місце посипте борошно та розкачайте тісто у тонкий пласт. Скрутіть його у нещільний рулет та дрібно наріжте з нього локшину.
Варіть її у кип’ятку протягом 4-5 хвилин.
Висипте локшину у друшляк та промийте водою.
Подрібніть зелень та посипте нею страву.
Інгредієнти
Кроки рецепта
До просіяної муки додайте яйце та сіль. Перемішайте.
Додайте води та рослинної олії. Замісіть тісто, накрийте його харчовою плівкою та відкладіть на 30 хвилин.
Промийте м’ясо та висушіть його паперовим рушником. Обріжте всі плівки та жили на ньому. Наріжте на невеликі шматочки.
Розігрійте сковорідку та обсмажуйте м’ясо до повної готовності.
Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.
Моркву наріжте на невеликі, злегка товсті соломини, а часник – дрібно.
До м’яса додайте моркву, часник та цибулю. Обсмажуйте протягом 8 хвилин на середньому вогні.
Залийте помідори кип’ятком та 1 хвилину, злийте та додайте холодної на 2 хвилини. Зніміть з помідорів шкірку.
Почистьте перець та наріжте соломкою, а помідори – кубиками.
До м’яса додайте перець та помідори, посоліть і поперчіть. Тушіть під кришкою протягом 50 хвилин – до повної готовності яловичини.
За 15-20 хвилин до повної готовності м’яса покладіть каструлю з водою та доведіть до кипіння. Посоліть.
На робоче місце посипте борошно та розкачайте тісто у тонкий пласт. Скрутіть його у нещільний рулет та дрібно наріжте з нього локшину.
Варіть її у кип’ятку протягом 4-5 хвилин.
Висипте локшину у друшляк та промийте водою.
Подрібніть зелень та посипте нею страву.