Печиво на Хелловін

АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування25 хвЗагальний час45 хв

Якщо ви з друзями запланували вечірку на Хелловін або вашим дітям хочеться в цей день чогось «страшненького» - ось прекрасний рецепт веселого і моторошного хелловінського печива. Імбирні коржики і різнокольорові помадки, а далі – ваша фантазія.

 270 гр борошна
 125 гр цукру
 1 ч. л. розпушувача до печива
 100 гр масла
 1 яйце
 1 жовток, трішки розведений водою
 Прянощі: гвоздика, кориця, сухий імбир, мускатний горіх, цедра лимона
Помадка або люкер
 180 гр цукрової пудри
 3 ст. л. води
 щіпка солі
1

Змішати в мисці борошно, розпушувач і цукор

2

Додати масло та яйце та ретельно вимісити

3

Додати суміш прянощів або цедру лимона, можна розділити на декілька частин і зробити тісто з різними ароматами, наприклад: прянощі, кориця-лимон, цедра лимона…

4

Нагріти духовку до 200 градусів

5

Розкачати тісто і вирізати або витиснути коржики бажаної форми

6

Викласти коржики на вистелену пергаментом форму та змастити жовтком
Випікати 7-10 хв

Помадка або люкер:
7

Збити разом цукрову пудру, сіль та воду, починаючи з 2 столових ложок. Якщо люкер виходить надто густим – додати ще 1 столову ложку води, якщо надто рідкий – додати пудри. Ідеальна консистенція люкеру, коли він лягає на поверхню рівномірно, але не розтікається надто сильно, тоді ви зможете малювати.

8

Розділити люкер порційно на стільки частин, скільки кольорів ви бажаєте отримати. Додавати харчовий барвник або натуральні барвники, наприклад буряковий сік для червоного кольору чи куркуму для оранжевого.

9

Для покривання коржиків люкером чи малювання використовуємо кулінарний мішечок з дірочкою бажаної товщини. Печиво повинно повністю охолонути перед тим, як ви почнете його покривати. Після чого дати люкерові повністю висохнути.

Інгредієнти

 270 гр борошна
 125 гр цукру
 1 ч. л. розпушувача до печива
 100 гр масла
 1 яйце
 1 жовток, трішки розведений водою
 Прянощі: гвоздика, кориця, сухий імбир, мускатний горіх, цедра лимона
Помадка або люкер
 180 гр цукрової пудри
 3 ст. л. води
 щіпка солі

Кроки рецепта

1

Змішати в мисці борошно, розпушувач і цукор

2

Додати масло та яйце та ретельно вимісити

3

Додати суміш прянощів або цедру лимона, можна розділити на декілька частин і зробити тісто з різними ароматами, наприклад: прянощі, кориця-лимон, цедра лимона…

4

Нагріти духовку до 200 градусів

5

Розкачати тісто і вирізати або витиснути коржики бажаної форми

6

Викласти коржики на вистелену пергаментом форму та змастити жовтком
Випікати 7-10 хв

Помадка або люкер:
7

Збити разом цукрову пудру, сіль та воду, починаючи з 2 столових ложок. Якщо люкер виходить надто густим – додати ще 1 столову ложку води, якщо надто рідкий – додати пудри. Ідеальна консистенція люкеру, коли він лягає на поверхню рівномірно, але не розтікається надто сильно, тоді ви зможете малювати.

8

Розділити люкер порційно на стільки частин, скільки кольорів ви бажаєте отримати. Додавати харчовий барвник або натуральні барвники, наприклад буряковий сік для червоного кольору чи куркуму для оранжевого.

9

Для покривання коржиків люкером чи малювання використовуємо кулінарний мішечок з дірочкою бажаної товщини. Печиво повинно повністю охолонути перед тим, як ви почнете його покривати. Після чого дати люкерові повністю висохнути.

Печиво на Хелловін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори