Великодня паска – смачний рецепт

Паски
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування50 хвЗагальний час1 год

Здавна паска була головною прикрасою святкового столу. Здобна, пухка і по-особливому смачна в час Великодніх свят.

 300 гр муки
 25 гр свіжих дріжджів
 125 мл теплого молока
 150 гр вершкового масла
 2 яйця
 4 ст. л. цукру
 ваніль, родзинки, цедра
1

Ввечері всі компоненти добре перемішуємо в більшій кастрюлі. Тісто виходить як густа сметана. Накриваємо кришкою або плівкою і ставимо в холодильник на добу (можна довше).

2

Тісто підніметься і загусне. Викладаємо в підготовлені форми.

3

Ставимо на годину в тепле місце, щоб піднялись.

4

Випікаємо 45-50хв при180гр

Інгредієнти

 300 гр муки
 25 гр свіжих дріжджів
 125 мл теплого молока
 150 гр вершкового масла
 2 яйця
 4 ст. л. цукру
 ваніль, родзинки, цедра

Кроки рецепта

1

Ввечері всі компоненти добре перемішуємо в більшій кастрюлі. Тісто виходить як густа сметана. Накриваємо кришкою або плівкою і ставимо в холодильник на добу (можна довше).

2

Тісто підніметься і загусне. Викладаємо в підготовлені форми.

3

Ставимо на годину в тепле місце, щоб піднялись.

4

Випікаємо 45-50хв при180гр

Великодня паска – смачний рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори