Овочева запіканка

овочева запіканка
АвторNatalyРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування50 хвЗагальний час1 год 20 хв

Серед пісних других страв, що можна просто й швидко приготувати, овочева запіканка є чудовим варіантом на обід, вечерю або сніданок. Апетитна запіканка з картоплі, кабачків, цибулі та моркви – це дуже смачна й корисна пісна друга страва. Незабаром сезон свіжих овочів, тож можна скористатися цим і приготувати чудову вегетаріанську запіканку – смачну та поживну.

 2 невеликих кабачка
 2 картоплі
 2 моркви
 1 ріпчаста цибуля
 3 яйця
 3 зубчики часнику
 30 гр петрушки
 1 ч. л. солі
 3 ст. л. панірувальних сухарів
 2 ст. л. рослинної олії
 чорний перець
1

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту.

2

Всі підготовлені овочі вкладаємо у миску, додаємо панірувальні сухарі, яйця, сіль, перець, олію.

3

Пропускаємо через прес часник, нарізаємо дрібно петрушку й додаємо до овочів.

4

Все добре перемішуємо й викладаємо масу у форму, змащену олією. Охайно розрівнюємо верх, трохи ущільнюючи, щоб був гладенький та рівний.

5

Випікаємо овочеву запіканку у духовці при температурі 180°С протягом 50 хвилин. Калорійність пісної другої страви (100 г): 112 ккал.

Смачного!

Інгредієнти

 2 невеликих кабачка
 2 картоплі
 2 моркви
 1 ріпчаста цибуля
 3 яйця
 3 зубчики часнику
 30 гр петрушки
 1 ч. л. солі
 3 ст. л. панірувальних сухарів
 2 ст. л. рослинної олії
 чорний перець

Кроки рецепта

1

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту.

2

Всі підготовлені овочі вкладаємо у миску, додаємо панірувальні сухарі, яйця, сіль, перець, олію.

3

Пропускаємо через прес часник, нарізаємо дрібно петрушку й додаємо до овочів.

4

Все добре перемішуємо й викладаємо масу у форму, змащену олією. Охайно розрівнюємо верх, трохи ущільнюючи, щоб був гладенький та рівний.

5

Випікаємо овочеву запіканку у духовці при температурі 180°С протягом 50 хвилин. Калорійність пісної другої страви (100 г): 112 ккал.

Смачного!

Овочева запіканка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору